Nu doar un oarecare fotograf de nuntă din București

Este bine știut faptul că ziua nunții este una dintre cele mai importante zile din viața unei femei. Nu contest că poate și bărbații au emoții, însă cu siguranță nu la același nivel ridicat.

Sunt câteva aspecte importante de care trebuie să țineți cont dacă doriți să aveți o nuntă reușită, din punctul meu de vedere: rochia, coafura și machiajul miresei trebuie să fie impecabile; să nu intervină niciun fel de probleme în ceea ce privește organizarea propriu-zisă a nunții (de la aranjamente până la muzică sau servirea invitaților) și să aveți un fotograf de nuntă bun. Dacă sunt puse la punct aceste condiții, atunci puteți spune cu adevărat că v-ați bucurat de nunta voastră.

Stresul acumulat și dorința ca totul să fie minunat naște monștri și pentru că toată lumea știe ce periculos este să stai în preajma unei femei nervoase, imaginați-vă la ce risc vă supuneți să fiți în vizorul unei bridezille. 😀
bridezilla

Voi insista mai mult pe aspectul alegerii unui fotograf de nuntă talentat, pentru că o dependentă de fotografii și de Facebook ca mine ar spune că degeaba faci nuntă dacă nu ai poze superbe cu care să te lauzi. 🙂 Sau mai rău, dacă aveți doar poze de nuntă dezastruoase? Nu cred că există vreo pereche de miri care să aprecieze astfel de fotografii în album:

pageg

Serios vorbind, după ce totul se va termina, după ce va lua sfârșit cea mai importantă zi din viața voastră de cuplu de până atunci, vor rămâne amintirile. Dar în timp intervine uitarea, nimeni nu are capacitatea de a împiedica asta. Vei căuta albumele și DVD-urile cu fotografii și video de la nuntă și totul se va reîmprospăta, de parcă s-ar fi întâmplat ieri.

Fotografiile și video-urile de la nuntă pot reprezenta obiectele magice care să facă minuni atunci când întâlniți un impas în viața de cuplu. Doar priviți cât de fericiți ați fost, de ce ați făcut asta și cum ați ajuns în acest moment de cumpănă. Amintirile vă vor apropia și vă vor face să vă mai dați o șansă.

Nu vă zgârciți, nu apelați la rude/cunoștințe care știu să țină un aparat foto în mână. Nu alegeți un fotograf de nuntă nuntă înainte de a-i vedea munca. Nu optați pentru cel mai ieftin pachet, pentru că de cele mai multe ori, se întâmplă să rămâneți cu regrete.

Deși par să fie mai mult de fiță și nu neapărat de nevoie, sesiunile foto „Save the date”și “Trash the dress“ sigur vă vor da o energie pozitivă și vă vor face conștienți de pasul cel mare pe care îl veți face sau pe care l-ai făcut déjà.

“Save the date” sau Fotografiile de logodnă reprezintă o ocazie bună de a vedea cum lucrează fotograful de nuntă pe care l-ați ales, dacă există acea chimie între voi și el care face ca fotografiile și video de nuntă să devină magice.

Gândiți-vă că dacă totul iese bine, acesta va fi fotograful tuturor evenimentelor importante din viața voastră. Cel care va imortaliza botezul copiilor voștri sau nunta voastră de argint, de aur și de ce nu, chiar nunta copiilor voștri. Între voi și fotograful de nuntă pe care îl alegeți se poate închega o relație pentru toată viața, depinde dacă voi vă doriți asta.

Și pentru a vă exemplifica ce înseamnă să fii cu adevărat talentat, priviți superbele poze ale acestui fotograf de nuntă din București:

Joita Lucian photography-167

Fotograf nunta-12 (2)

Fotograf nunta Bucuresti-16

Joita Lucian photography-9

Joita Lucian photography-19

Fotograf profesionist nunta-79

Nu-i așa că vă doriți și voi ca frumusețea nunții voastre să fie redată prin astfel de fotografii?
Nimic mai simplu, dacă aveți totul stabilit pentru a face pasul cel mare, luați legătura cu el pe site-ul fotograf nunta bucuresti sau pagina de Facebook cu acelasi nume. Tot acolo găsiți pachetele oferite, tarifele practicate și o mulțime de alte fotografii realizate la diverse evenimente, la fel de reușite. Cel mai tare fotograf de nunta bucuresti va asteapta!

Numai bine și frumos și fie ca fotografiile din album să fie la fel de frumoase ca amintirile voastre din ziua nunții!

Advertisements

2 thoughts on “Nu doar un oarecare fotograf de nuntă din București

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s