Cum să devii o fashion bloggeriță invidiată

A fost o dată ca niciodată o noapte senină de iulie în care m-am reapucat să scriu.
Enjoy!

“Heeeeei, good news people! După îndelungi ani de cugetări, o grămadă de bani irosiți, o facultate terminată si masterul aproape gata, m-am hotarât ce vreau să mă fac când voi fi mare! Ta-da-daaaaa-drums-da-da…bloggeriță. Dar nu orice fel de bloggeriță, așa ca oricare de pe măidan, vreau să devin fashion bloggeriță. That’s right, you heard me! Cum adică, ce puii tăi e aia?!! Te rog să-mi dai un like/comment ca să pot să te reperez și să te șterg din listele mele de prieteni de pe Facebook, Follower-i de pe Instagram, etc. , nu pot permite ca astfel de oameni să aibă acces la viața mea personală, privată și super ămeizing. Ei, nu-i așa că am vorbit ca o adevărată bloggeriță? I know!

Revenind, meseria asta e genială. Cu un minimum de efort, viața ta se poate schimba radical. Spre rușinea mea, am observat cum industria fashion bloggerițelor ia amploare abia in urmă cu vreun an și asta din întâmplare bineînțeles, prin intermediul concursurilor online de care sunt atât de atașată (să nu zic dependentă).

Ce am observat:

 Trebuie să fii o fată frumușică, dacă nu frumușică măcar să ai 2,3 trăsături drăguțe (ei, uite că acum m-a lovit, nu am auzit de bărbați fashion bloggeri, poate sunt under construction);

 Să arăți bine. Lucrată la sală. Sedințe regulate de masaj, vizite la saloane pentru tratamente de tot felul, etc. Sau măcar să nu se vadă că îți atârnă șuncile prin haine;

 Să ai mult timp liber, laptop de la Apple (o fashion bloggeriță nu TREBUIE să dețină laptop de la altă firmă pentru că pozele în casă ies fashion doar dacă apare mărul în poză), o conexiune la internet si un aparat foto, neapărat DSRL.

Așadar, astea sunt regulile de bază. Curios fapt, probabil în funcție de materialul genetic prețios pe care au ele impresia că îl posedă, multe dintre fashion bloggerițe sunt modele..de fapt, nu. Sunt modele pentru noi toți evident, însă ele sunt fotomodele. Sau mă rog, fete care apar în diverse reclame, pentru diverse brand-uri, firme, prezentări de modă, etc. Aaaa..și cele care nu sunt modele, au impresia că sunt, pozând în diverse ipostaze fashion prin parcul din fata blocului, în scară, în casă, pe străzile lăturalnice ale orașelor sau în locurile emblemă ale orașelor (vezi un lac, un râu, un mall; da, da, să nu cumva să uit de mall).

M-am documentat, evident, înainte de a lua o astfel de decizie și iată ce mi-am notat, mulțumită distinselor:

 În fiecare dimineață, dar în fiecare dimineață, trebuie să îți fac următoarele poze pe care să le împarți cu fanii tăi pe rețelele de socializare:

1. Un braț de haine+pantofi+accesorii înșirate pe pat + descrierea What to wear today? Așteaptă-te la comentarii referitoare la firmele produselor, cât costă, faci un giveaway? Sau altă ipostază pentru poza nr. 1. Razele soarelui care mângâie perdeaua din camera ta, balconul, floarea din glastră, clădirile din departare+ descrierea Good morning! Ce zi frumoasă! Bla bla;

2. Ai reușit să te îmbraci. Poza nr. 2, în oglindă mare, în care să se vadă toată ținuta. Așteaptă-te la aceleași comentarii de la pct.1.

3. Urmeaza machiajul și aranjatul părului;aici poți alege, ori faci o poză cu produsele pe care le vei folosi pentru make-ul (aceeași poveste, firmă, preț) ori poză cu rezultatul final (comentarii posibile: poți te rog să faci tutorial despre cum te-ai machiat, cum ți-ai făcut codița la ochi, cum ai prins șuvița aia acolo; ce vopsea folosești, de unde ai extensiile, etc.) Foarte important: din când în când e bine să pui câte o poză în care pare că nu ești machiată și să scrii no make up today, face bine orgoliului tău, o să primeși o groază de complimente pentru – tenul tău luminos, fără niciun coș sau pistrui. P.S. Dacă vrei să fii și mai divă decât ești deja, nu posta nicio poză până în ora 15: te lași așteptată și îți sperii fanii deja obișnuiți să facă întrecere care să îți dea primul like/inimioară;

 A trecut greul, acum începe partea frumoasă. O fashion bloggeriță are aproape întotdeauna prietene cel puțin la fel de fashion ca ea.Așa că după ce termini de făcut vreo chestie plictisitoare, un curs la facultate de exemplu (de unde nu uiți ori să îți faci poză, ori să dai check-in, una din două), îți suni prietenele și mergeți la o cafea, cocktail, whatever, la cele mai șmechere localuri din oraș. Aici alte poze: poze prietenelor, poze băuturii, mâncării, fundului chelnerului, diverselor accesorii pe care le purtați, în special ceasurilor. Pălăvrăgiți câteva ore despre haine, despre blogg-uri, despre cât de admirate sunteți, posibil și câteva înțepături subtile privind supremația.

 Sună telefonul. Cadouri peste cadouri. Firme renumite de produse cosmetice, îmbrăcăminte, accesorii, saloane se bat care să vă dăruiască mai mult, pentru a le face reclamă. Cum, nu știați? Mda, și eu credeam că ele plătesc bani buni pentru ele, însă țeapă..moka vă spune ceva? Nu, nu e cafeaua.

 Hi,hi, minunat. În funcție de dispoziție/necesitate ori mergeți să luați chiar voi produsele respective ..ce glumă. Evident că nu mergeți, așteptați să le trimită ei, prin asistent/curier, ca unei dive. Când le primiți faceți poze produselor, le postați peste tot. NEAPĂRAT trebuie specificat în descriere că este CADOU.

 Restul zilei îl petreceți ori la salon (2-3 poze cu noua manichiura, frizura, coafura, etc.), ori la piscină (5-6 poze cu picioarele, 6-7 poze cu voi in apă/pe șezlong pozând ca o divă, 20-30 poze în ipostaze aproape lesbi cu prietenele); opțional: poza cu cocktail-urile băute la piscină.

 Seara exită 4 posibilități, 3 dintre ele îl includ și pe iubitul vostru super-șmecher. Da, aveți și de-ăla.

1.cină romantică în oraș (se repetă povestea de dimineață- outfit-urile, machiajul, mâncarea, băutura, decorul + poza cu un sărut dintre voi doi);

2.seara liniștită acasă-btu sau el pregătiți cina sau comandați mâncare la domiciliu – în orice caz, faceți poze!; poză cu tine în halat/pijama sexy,în așteptarea filmului/serialului pe care o să-l urmăriți, poză cu tine+el în cada plină cu spumă, cu lumânări parfumate pe margine;

3.film în oraș-cu prietenele/iubitul, check-in, poze cu ochelari 3D, poze cu figurine la intrarea in cinema sau cu biletele în mână;

4.seara în club-cu fetele sau cu iubitul, cu fetele, zeci de poze in toaletă, cu băuturi, pe piciorul iubitului, filmulețe pe insta cu atmosfera din club.

 Neaparat..inainte de orice iesire, repetati pasul 1..poze haine, tinuta, machiaj. ”

paper-girl-fashion-wallpaper-blogger-162025 (1)

Advertisements