Cele mai bizare plangeri ale turistilor

Pentru ca tot e sezonul vacantelor,am descoperit niste articole amuzante si mai mult decat interesante despre plangerile turistilor din intreaga lume.Pacat ca sunt si adevarate :))

-Se pare ca unii turisti britanici nu sunt obisnuiti cu plajele, atata vreme cat unul dintre ei s-a plans ca „plaja este plina cu nisip” in timp ce altul a reclamat furios faptul ca a descoperit pesti in mare. „Nu ne-a spus nimeni ca vor fi pesti in mare. Copiii au fost extrem de speriati”, a declarat turistul reprezentantilor agentiei care i-a facilitat excursia.
-Nici natura nu pare sa fie un mediu in care turistii britanici sa se simta in largul lor. „Am fost muscat in timpul concediului de un tantar. De ce nu ne-a anuntat nimeni ca acestia pot musca?”, s-a plans unul dintre clientii Asociatiei Agentiilor de Turism din Marea Britanie.
-După ce a descoperit că şamponul i s-a scurs în bagaj în timpul zborului, o turistă s-a plâns de faptul că hotelul unde stătuse le oferea clienţilor produse cosmetice, fără să-i atenţioneze asupra unor asemenea accidente previzibile.
-Membrii unei familii au fost total nemulţumiţi de faptul că atunci când au ajuns în Portugalia vremea era prea călduroasă şi din această cauză au transpirat în hainele pe care şi le-au luat cu ei. Un alt turist s-a declarat deranjat de faptul că foarte mulţi dintre pasagerii din avion aveau valize mari, negre, iar el a fost nevoit să piardă zeci de minute pentru a-şi identifica propriul bagaj care arăta la fel.
-Una dintre cele mai ciudate si mai vehemente plangeri vine din partea unei turiste care a dat in judecata conducerea hotelului in care a fost cazata acuzand-o, nici mai mult nici mai putin, de faptul ca a ramas insarcinata. „Logodnicul meu si cu mine am cerut initial o camera cu doua paturi separate. Am primit in schimb o camera cu un pat dublu.Sunteti principalii vinovati pentru ca am ramas insarcinata. Acest lucru nu s-ar fi intamplat daca cererea noastra ar fi fost satisfacuta”.

Cotidianul „The Daily Telegraph“ a alcătuit chiar si un top al plângerilor ciudate.

1. Un turist în Africa a declarat că, din cauză că a văzut un elefant, luna sa de miere a fost total distrusă. Bărbatul s-a simţit inferior la vederea animalului.
2. O femeie a chemat poliţia, plângându-se că a fost încuiată în cameră de personalul hotelului. În realitate, ea a uitat semnul „Nu deranjaţi“ pe clanţa uşii.
3. Un turist s-a plâns din cauză că plaja avea prea mult nisip.
4. Un turist cazat la Novotel, în Austria, a fost nemulţumit de faptul că supa era prea densă şi prea vâscoasă.
5. “Toplessul pe plajă ar trebui interzis“, a scris o clientă în plângere. Ea a fost deranjată că soţul său a fost ocupat toată ziua să admire sânii doamnelor.
6. “Am cumpărat o pereche de ochelari Ray-Ban de la un vânzător de pe stradă ca să putem să ne dăm seama dacă sunt falşi”, se precizează în altă plângere.
7. Alţi turişti s-au plâns de faptul că nu au fost atenţionaţi că sunt peşti în mare.
8. “Ne-a luat nouă ore să zburăm din Jamaica în Anglia”.
9. “Eu şi logodnicul meu am rezervat o cameră cu două paturi, dar ne-au dat o cameră matrimonială. Acum ar trebui să fiţi traşi la răspundere pentru faptul că sunt însărcinată. Dacă primeam camera pe care am cerut-o, acest lucru nu s-ar fi întâmplat“.
10. Un cuplu s-a plâns de faptul că apartamentul lor cu o cameră era mai mic decât cel al prietenilor lor, cu trei camere.
11. “Pe broşură se preciza: «hotel fără coafeze».Noi am făcut cursuri de coafură, avem voie să ne cazăm?“.
12. “Erau prea mulţi spanioli. Recepţionerul vorbea spaniolă, mâncarea era cu specific spaniol“, au reclamat nişte turişti proaspăt întorşi din Spania.
13. Alţi turişti au fost nemulţumiţi din cauză că nisipul nu era la fel de galben ca în broşură.
14. Un cuplu s-a plâns că a trebuit să stea la coadă afară, fără aer condiţionat.
15. “Este datoria voastră ca agenţie să ne atenţionaţi în privinţa turiştilor zgomotoşi şi indisciplinaţi“.
16. Un turist a fost nemulţumit din cauză că a fost muşcat de un ţânţar.
17. “Ar fi trebuit să se specifice în ofertă că la magazinele din zonă nu găsim biscuiţii noştri preferaţi, crocanţi“.
18. Faptul că magazinele dintr-o zonă turistică închid după-amiaza a fost o altă plângere depusă la o agenţie.
19. “În vacanţa petrecută în Goa(India) am fost dezamăgită din cauză că toate restaurantele aveau în meniu curry. Nu-mi place mâncarea picantă“.
20. “Am rezervat locuri pentru o excursie la un parc acvatic, dar reprezentanţii agenţiei nu ne-au spus să ne luăm costumele de baie la noi“.

Mare Ti-e gradina,Doamne…:))

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s